articol-4
« înapoi
Aplicarea emolientului poate deveni o plăcere chiar și vara

Medicii recomandă să folosești un produs de hidratare intensivă pentru pielea uscată, foarte uscată și atopică chiar și când temperaturile sunt ridicate. De aceea, Atoderm Intensive Gel-cremă are o textură ultra-lejeră și este ușor de aplicat. Senzația de prospețime pe care o lasă pe piele va transforma ritualul tău de îngrijire într-o adevărată plăcere.

Iar când ești pe grabă și trebuie să te îmbraci, știi că se absoarbe rapid și nu mai ești tentată să renunți la îngrijirea de care pielea ta are atâta nevoie.

În orice sezon, oriunde pe glob
Nu există locuri sau perioade în care este mai predispusă să apară, eczema apare oriunde și pe orice vreme. Rutina simplă de îngrijire zilnică pe care o recomandă dermatologii trebuie respectată pe tot parcursul anului, chiar și când e foarte cald.

Eficacitatea întâlnește senzorialitatea
De aceea am creat în Laboratoarele BIODERMA soluția de îngrijire intensă anti-mâncărime, cu o textură ultra-lejeră, care lasă o senzație de prospețime pe piele după utilizare. Atoderm Intensive Gel-cremă este primul produs adaptat nevoilor de îngrijire zilnică în sezonul cald pentru pacienții cu dermatită atopică, piele iritată sau foarte uscată.

Atoderm Intensive Gel-cremă are o textură revoluționară, care combină eficacitatea cu senzorialitatea și lasă imediat după aplicarea pe piele o senzație de prospețime în timp ce îți oferă îngrijirea intensă de care ai nevoie. Textura sa este ușoară, nu e grasă sau lipicioasă, așa că te poți îmbrăca imediat după ce ai aplicat produsul pe piele. Descoperă o textură cu adevărat revoluționară și o inovație adaptată atât nevoilor de zi cu zi ale pacienților, cât și condițiilor de mediu.

« înapoi